Ann-Mette Elten

Julekoncert med Ann-Mette Elten i Lindholm Kirke, Thistedvej 111, 9400
onsdag den 21. december 2016 kl. 19.30

13. DEC.:
KUN FÅ BILLETTER TILBAGE!

Billetsalg på Kirkekontoret i Løvvangens Kirkecenter, Strubjerg 167, 9400, alle hverdage fra kl. 9-13, torsdag tillige 16-18. Her kan betales med MobilePay, Swipp og kontanter.

Siden Ann-Mette Elten i 2007 udgav albummet "Vær velkommen" med danske salmer fortolket på en helt ny måde, har den populære sangerinde givet hundredevis af koncerter landet over. Repertoiret tager udgangspunkt i Ann-Mettes fortolkninger af den danske salmeskat, men derudover rummer koncerten også sange fra hendes andre soloudgivelser samt et udvalg af de mest kendte På Slaget 12-sange.

Sammen med bandet På Slaget 12 bragede Ann-Mette Elten i 1987 igennem med nummeret ”Hjem til  Århus”, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som "Ude på det blå ocean", "Ta’ kæresten i hånden” og fire succesfulde Let’s Dance albums.
Ann‐Mette Elten debuterede som solist i 1999 med albummet ”Refrain”, der  indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. ”Hele ugen alene” og ”Tak  for alle kyssene” og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413-klassikere, solgte hun over 80.000 eksemplarer af albummet.

I november 2012 tog Ann‐Mette et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio ‐ 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt  store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccinis O "Mio Babbino Caro" og "Nessun Dorma".

Albummet blev indspillet i Rudolfinum‐koncertsalen i Prag sammen med Prag Philharmonikerne, og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Ann‐Mette har i alt udgivet 6 solo‐albums og kunne i 2011 fejre 25-årsjubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist og sammen med På Slaget 12 solgt mere end 1 million albums.