Åben Kirke afholdes den første fredag hver måned kl. 19.00:

• Kl. 17.30: Fællesspisninge. Husk tilmelding senest dagen før kl. 12 til kirkekontoret på tlf. 98 17 24 32. Pris for aftensmad og kaffe under foredraget: 50 kr.
  • Kl. 18.15: Kort gudstjeneste i kirken
  • Kl. 19.00: Foredrag. Kaffe og kage: 20 kr.

Åben Kirke er for dig, der gerne vil mødes med andre og lære nye mennesker at kende, deltage lidt mere i det kristne fællesskab i kirken og have en hyggelig aften.

Fredag 5. april 2019:
Hugo Mortensen: 'Hvordan kommer man gennem livet på trods af usportslig kropsbygning?'

Hvordan kommer man gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer? Det spørgsmål - og formodentlig en mængde andre, vil pensioneret kriminalassistent i Politiets Efterretningstjeneste, Hugo Mortensen, komme med en hel perlerække af gode svar på.
Foredraget er et kærligt og varmt tilbageblik på hans eget liv – lige fra fødslen til besigtigelsen af den bolig, han agter at overtage, når han engang skal på plejehjem – og man kommer langt omkring!

Fredag 3. maj 2019:
Rabih Azad-Ahmad: "Palæstina-Israel"

Rabih Azad-Ahmads familie flygtede fra Palæstina i 1948. Han selv voksede op i flygtningelejre i Libanon, hvor han senere mistede to brødre i borgerkrigen.
På baggrund af sine personlige erfaringer, sine rejser i Mellemøsten og indsigt i områdets udvikling, kan Rabih ridse Palæstina/Israel-konflikten op og give svar på mange af de spørgsmål, som ofte stilles.
Rabih Azad-Ahmad er cand.jur., viceborgmester og rådmand i Aarhus.