Børnekoret øver onsdag efter skoletid, dvs. kl. 14-16.00. Børnene hentes af organisterne på skolerne og følges med dem til Løvvangens kirkecenter. Børn i 4. klasse går selv! I kirkecentret bliver der serveret en lille snack (kiks og frugt/grønt) før vi synger 14.30-16.00. Børnene skal enten selv gå hjem eller hentes i kirkecentret.

Lindholm Sogns børnekor er et tilbud til børn i 2. klasse og op. Og det kræver ingen forkundskaber og er tilmed ganske gratis!

Vi synger både sammen og hver for sig, inddelt efter klassetrin. Året byder på mange forskellige musikalske oplevelser: Sange med instrumenter og sange med bevægelser, træning af flerstemmig korsang, både i byen og ude på ture. Børnekoret optræder således jævnligt; blandt andet ved at gå Lucia i Løvvangens Kirkecenter ved gudstjenesten i forbindelse med KFUM-spejdernes julemarked og på det lokale plejehjem Lions Park.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe, sms'e eller skrive (også med tilmeldiner!) til organisterne:

Hanne Møller, tlf. 29 40 01 60, hanne@lindholmsogn.dk
Jens Mathiasen, tlf. 23 70 07 99, jens@lindholmsogn.dk