Kor

I Lindholm Sogn kræver det ingen forkundskaber og er tilmed ganske gratis!

Børnekoret øver onsdag efter skoletid, dvs. kl. 14-15.45. I lighed med tidligere vil en af organisterne hente og følges med børnene til Løvvangens kirkecenter. Børn i 4. klasse går selv! I kirkecentret bliver der serveret en lille snack (kiks og frugt/grønt) før vi synger 14.30-16.00. Børnene skal enten selv gå hjem eller hentes i kirkecentret.

Lindholm Sogns børnekor er et tilbud til børn i 2. klasse og op.

Vi skal synge; både sammen og hver for sig efter klassetrin. Der bliver forskellige musikalske oplevelser: Sange med instrumenter og sange med bevægelser, træning af flerstemmig korsang, både i byen og ude på ture:

Børnekoret optræder jævnligt. Blandt andet bliver der mulighed for at gå Lucia i Løvvangens Kirkecenter søndag 25. november kl. 10. Og igen 12. december på Lions Park.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe, sms'e eller skrive (også med tilmeldiner!) til organisterne:

Hanne Møller, tlf. 29 40 01 60, hanne@lindholmsogn.dk
Jens Mathiasen, tlf. 23 70 07 99, jens@lindholmsogn.dk