Børn husker det, de hører i de allerførste måneder; og endnu bedre, når det er sang og musik.

Organist og musikpædagog Hanne Møller inviterer babyer ml. 3 og 9 måneder og deres mødre eller fædre til babysalmesang onsdag formiddag. Babysalmesang er en slags mini-gudstjeneste, hvor vi synger salmer og beder Fadervor sammen. Vi voksne skal også nyde de smukke melodier, de gode tekster, fællessangen – og forhåbentlig fællesskabet også.

Programmet til hver gang indeholder både sange og salmer - de fleste med bevægelser for og med baby samt et par dansetrin. Vi skal også lege medvisuelle virkemidler og forskellige små-instrumenter til at blande og variere oplevelserne med.

Medbring gerne et tæppe til baby, og afsæt halvanden time. Det varer ca. 40 min. i kirkerummet. Herefter er der mulighed for pusle-/amme-tid og en kop kaffe eller te og en skive franskbrød og hyggesnak.

Babysalmesangs-forløbet er gratis!

Kaffe/te + franskbrød koster 20 kr.
(Medbring endelig madpakke efter behov)

NYT HOLD begyndte onsdag 2. januar 2019.
Holdet har stadig plads til flere!

Herefter alle onsdage i januar og februar - hver gang kl. 10 til ca. 11.30, fordelt som følger:
4 x i Lindholm kirke
Besøg på Lions Park plejehjem 30. januar 2019
4 x i Løvvangens kirkecenter

Yderligere info og tilmelding til kirkekontoret på
tlf. 98 17 24 32.