Babysalmesang i Løvvangens KirkecenterBabysalmesang i Løvvangens Kirkecenter

Børn husker det, de hører i de allerførste måneder; og endnu bedre, når det er sang og musik.

Organist og musikpædagog Hanne Møller inviterer babyer ml. 3 og 9 måneder og deres mødre eller fædre til babysalmesang onsdag formiddag. Babysalmesang er en slags mini-gudstjeneste, hvor vi synger salmer og beder Fadervor sammen. Vi voksne skal også nyde de smukke melodier, de gode tekster, fællessangen – og forhåbentlig fællesskabet også.

Programmet til hver gang indeholder både sange og salmer - de fleste med bevægelser for og med baby samt et par dansetrin. Vi skal også lege medvisuelle virkemidler og forskellige små-instrumenter til at blande og variere oplevelserne med.

Medbring gerne et tæppe til baby, og afsæt halvanden time. Det varer ca.40 min. i kirkerummet. Herefter er der mulighed for pusle-/amme-tid og en kop kaffe eller te og en skive franskbrød og hyggesnak.

Babysalmesangs-forløbet er gratis!

Kaffe/ te + franskbrød koster 10 kr.
(Medbring endelig madpakke efter behov)

NYT HOLD 10. JANUAR 2018 kl. 10.
NYT HOLD 4. APRIL KL. 10.

Yderligere info og tilmelding til Hanne Møller på tlf. 29 40 01 60.