Julekoncert i Lindholm Kirke

v. Lindholm Sogns Kirkekor og Nordvestjysk Vokalensemble

Søndag den 4. december kl. 16.00

Dette års julekoncert vil bestå af et blandet program. Vi skal begynde med at høre nogle af vore kendte og elskede julesalmer og Christmas Carols og slutte af med satser fra Händels Messias. I midten af programmet vil der være en afdeling med kompositioner over det stykke i Bibelen, som man kalder Simeons lovsang (Luk. 2,29 ff). Ved julekoncerten i Lindholm Kirke skal vi bl.a. høre Arvo Pärts smukke komposition over dette bibelstykke. Koncerten sluttes naturligvis af med Halleluja-koret.

Gratis adgang og alle er velkomne.

Grønlandsk julekoncert

Tirsdag den 6. december kl. 18.30

i Lindholm Kirke

Arsarnerit Aalborg holder grønlandsk julekoncert i Lindholm Kirke tirsdag den 6. december kl. 18.30.

Der er gratis entré, og der vil være et kaffebord med æbleskiver og alkoholfri gløgg til rimelige priser. Der vil også være salg af hjemmelavede julesmåkager.

Kom og oplev grønlandsk julestemning sammen med os.