Koncerter

19. december 2017, kl. 19
Julekoncert med Nordjysk Vokalensemble
Lindholm Kirke

En britisk trompet, et lokalt sangtalent, et ditto vokalensemble og et brusende kirkeorgel. Ingredienserne og rammen omkring dem, den julepyntede Lindholm Kirke, er på plads til en af årets smukke julekoncerter, tirsdag den 19. december kl. 19.
Programmet byder både på de kendte julesalmer, engelske Christmas carols og ny musik af den norske stjernekomponist Kim André Arnesen.

Koncerten indledes med en festlig fanfare, spillet af den britiske trompetist Tristan Button. Allerede som 17-årig blev Tristan Button optaget på The Guildhall School of Music and Drama i London. I 2009 nåede han finalen i BBC Young Brass Soloists, for få år senere at flytte til Danmark for at fortsætte studierne ved Det Jyske Musikkonservatorium. Under opholdet i Danmark vandt den britiske trompetist en praktikplads hos Aalborg Symfoniorkester, som han senere skrev kontrakt med for 2012/13 som andentrompetist.

Herefter tager Nordjysk VokalEnsemble og Lindholm Sogns to organister, Hanne Møller og Jens Mathiasen, over. Sidstnævnte har sammen med Kristian Melchior Echwald, Per Bach, Vibeke Haugen; alle organister i henholdsvis Gjøl, Skørping og Svenstrup; grundlagt koret, der på frivillig basis samler nogle af landsdelens dygtigste sangere.

Ved koncerten medvirker endvidere det nordjyske sangtalent, Sebastian Kjældgaard, der studerer på konservatoriet i Odense. Han vil synge ’Every Valley Shall Be Exalted’ fra Händels ’Messias’, hvorfra også koncerten henter det storslåede afslutningsnummer, ’Halleluja-kor’, der med usvigelig sikkerhed vil bringe julestemningen frem hos alle koncertgængerne.

Koncerten varer lidt over en time.
Gratis adgang.

4. januar 2018, kl. 19
HELT UD AD TANGENTERNE
Lindholm Kirke

Det bliver en festlig aften i Lindholm Kirke, når organist Jens Mathiasen sammen med sin kollega Anders Barfoed, på to klaverer kaster sig ud i en blandet buket af musik i alle genrer. Aftenen byder således på både klassiske klaverstykker, swingende latin- og jazznumre og improvisationer over danske salmer.

Anders Barfoed er mangeårigt medlem af Østjysk Musikforsyning, pianist, arrangør og meget mere. Jens Mathiasen er komponist og organist ved Lindholm Sogn.

Efter koncerten serveres et glas bobler og et stykke kransekage i våbenhuset.

Gratis adgang.

24. maj 2018, kl. 19
Rytmisk koncert med koret "No-Name"

Beskrivelse kommer snart.