Koncerter

24. maj 2018, kl. 19
Rytmisk koncert med koret "No-Name"

Forrygende forårskoncert med det lokale kor NO NAME, der snart kan fejre 25-årsjubilæum. Koncerten byder på en bred vifte af rytmiske
sange; lige fra gamle klassikere som Kai Normann Andersens ‘Den allersidste dans’ og Billie Holidays ‘Lover Man’ til mere moderne sange
som ‘Viva la vide’ af Coldplay, Peter Gabriels ‘Washing of the Water’, Queens ‘Bohemian Rhapsody’, men også den festlige ouverture til Rossinis opera ‘Barberen i Sevilla’ er med. Dirigent er Hanne Møller, mens Mikael Leth sidder ved klaveret.
Gratis adgang.

6. juni 2018, kl. 17
Kirkens børnekor

Børnekoret inviterer til åben sæsonafslutning i Løvvangens Kirkecenter, onsdag den 6. juni 2018 kl. 17.
Koncerten byder på udpluk fra årets repertoire og flere fælles sange og -salmer. Ud over koret medvirker kirkens organister Hanne Møller og Jens Mathiasen samt fløjtenist Ide Bylin Bundgaard. Der er gratis adgang.

17. juni 2018, kl. 19
Sommerkoncert med kirkens kor, organist og solister

Lindholm Kirkes kor synger sommerens kendte sange og salmer og en række nye salmer, arrangeret for kor af Jens Mathiasen.
Desuden byder koncerten på instrumentalstykker med Jens Mathiasen (orgel), Astrid Lindhard Toft (althorn) og Mads Dalum (kontrabas).
Gratis adgang.

Tidligere koncerter

4. januar: Ud ad alle tangenter. Jens Mathiasen og Anders Barfoed
20. marts: Tine Lilholt, fløjte og Per M. Bach, orgel