Koncerter

Julekoncert med Nordjysk Vokalensemble

Lindholm Kirke, tirsdag 18. december 2018 kl. 19
Lindholm Kirkes smukke kirkerum danner igen rammen om en stemningsfuld koncert med Nordjysk Vokalensemble. Ensemblet samler nogle af landsdelens dygtigste sangere. Alt er på frivillig basis, og bæres udelukkende af kærlighed til musikken og korfællesskabet. På programmet er nogle af julens smukkeste salmer og carols, nyklassikeren ‘O Magnum Mysterium’ af Morten Lauridsen og et par satser fra Händels ‘Messias’.
Gratis adgang.

Nordskær

Lindholm Kirke, onsdag 6. marts 2019 kl. 19
Publikum kommer hele følelsespaletten rundt, når orkestret Nordskær med legende nysgerrighed udforsker grænselandet mellem skandinavisk folkemusik og andre stilarter.
Orkestrets fire medlemmer - Eirik Moland, harmonika (NO), Mats Lindblad, guitar, mandolin og drejelire (SE), Arthur Vetvik, violin (NO) og lokale Signe Wang Carlsen (DK), på bas - inddrager publikum. Der er således mulighed for blandt andet at opleve Eirik Molands velklingende og energiske kompositioner, såvel som arrangementer af nyere og ældre folkemusik. På repertoiret er også musik af Edvard Grieg og Béla Bartók, hvor komponisternes folkelige særpræg bliver meget tydeligt.
Gratis adgang.

Tidligere koncerter

4. januar: Ud ad alle tangenter. Jens Mathiasen og Anders Barfoed
20. marts: Tine Lilholt, fløjte og Per M. Bach, orgel