Koncerter

17. juni 2018, kl. 19
Sommerkoncert med kirkens kor, organist og solister

Lindholm Sogns kor synger for alvor midsommeren i gang med et alsidigt program, der blandt andet byder på John Rutters "The Lord Bless You and Keep You", der blev sunget ved det nyligt afholdte bryllup i det engelske kongehus. Også Andrew Lloyd Webbers smukke "Pie Jesu" og en række af sommerens bedst kendte salmer og sange er på programmet; både for kor og i arrangementer, så alle kan synge med.
Kirkekoret består af en skøn blanding af erfarne og nye talentfulde sangere og musikere, som også udenfor kirken beskæftiger sig med musik på en eller anden måde; enten i form af andet arbejde eller studie. Således vil Mads Dalum Poulsen spille "En yndig og frydefuld sommertid" på kontrabas og Gunnva Jóhannisardóttir Lydersen synge Albertes stemningsfulde "Lyse nætter". Derudover vil Astrid Lindhardt Toft spille en sats af Mozarts hornkoncert i Es-dur.
Der er gratis adgang til koncerten.

Tidligere koncerter

4. januar: Ud ad alle tangenter. Jens Mathiasen og Anders Barfoed
20. marts: Tine Lilholt, fløjte og Per M. Bach, orgel
5. maj: Gospelkoncert med koret fra dagens gospel-workshop