Katrine Winkel Holm: NEJ, vi tror ikke på den samme Gud!
Løvvangens Kirkecenter, onsdag 25. oktober kl. 19.00

Udfordrende foredrag med formanden for Trykkefrihedsselskabet Katrine Winkel Holm onsdag den 25. oktober kl. 19.00 i Løvvangens Kirkecenter.

- I sit udgangspunkt er islam i diametral modsætning til kristendommens forkyndelse. Derfor er det heller ikke den samme Gud, kristne og muslimer bekender sig til, selv om det er en udbredt lærdom - også i folkekirken. Denne politisk korrekte lektie skygger på fatal vis for de basale og helt grundlæggende forskelle, der fra dag ét har været mellem islam og kristendom og som er baggrunden for det 1400 år gamle åndelige fjendskab mellem de to religioner.

Teolog og forfatter Katrine Winkel Holm er formand for Trykkefrihedsselskabet og medudgiver af Tidehverv. Hun har siddet i DRs bestyrelse 2007- 2015 og var i foråret 2006 med til at stifte Islamkritisk Netværk i Folkekirken.

Det koster kun 50 kr. (inkl. kaffe og kage) at deltage.
Billetter købes på kirkekontoret (vi modtager MobilePay) eller mod mindre gebyr på billetto.dk.